Ikea Method keukens zijn zeer populair vanwege de transparante manier waarop Ikea deze keukens verkoopt. Hoe denkt u over de verkoopmethodes en de van tijd tot tijd gigantische kortingen van andere ketens? Het komt er echter wel op aan hoe u met Ikea omgaat. Al gauw wordt het ingewikkeld: niet alles blijkt mogelijk bij installeren, zoals uitsparingen in de maatwerk-werkbladen, voor het installeren wordt u verwezen naar een installatiepartner. In de prijzen die Ikea daarvoor met hen heeft afgesproken is veel overhead en een forse risico-opslag ingecalculeerd.

Bent u van plan een Ikea keuken aan te schaffen, dan voorzie ik u vooraf van vrijblijvend advies en gedurende het bestellen en na het leveren houd ik de vinger aan de pols. We spreken een strakke planning af.

Ook kunt u bij één van mijn collega's Duitse merk-inbouwapparatuur aanschaffen tegen internet-prijzen, zodat u niet gebonden bent aan de Ikea apparatuur. Dit wordt standaard aan huis geleverd.

In vele gevallen is er voor het keukenontwerp en maatwerkbladen veel meer mogelijk dan u denkt.

En misschien nog wel het belangrijkste: omdat u te maken hebt met 1 partij voor het voorbereiden van de installatie (de juiste electra en -groepen op de juiste plek, verlaagd plafond, luchtkanalen, verlichting, stuc- en tegelwerk) zal het plaatsen geen hoofdbrekens opleveren.