Keukens en badkamers

Een nieuwe keuken of badkamer maken wordt sinds de jaren '80 door Overvliet Hout- en Interieurbouw verzorgd.

Ik installeer Duitse keukens en weet alles van Ikea Method (zie /keukens-en-badkamers/ikea-keukenmontage). Ik maak ook keukens geheel zelf. Of gebruik een standaard corpus en maak alleen de fronten zelf. Bij het installeren van de keuken hoort alle voorbereidende werk aan electrische installatie, water, gas en afvoer. ook het tegelwerk verzorg ik zelf. Ik gebruik hiervoor specialistisch greedschap van merken als Uponor en Rubi.

Wilt u een glazen achterwand in uw keuken? Ook dat kan ik verzorgen, met alle uitsparingen voor stopcontacten en schakelaars.

Ook voor uw nieuwe badkamer bent u bij mij aan het juiste adres. Ook hier kan ik alle voorkomende werkzaamheden zelf verzorgen. Zo weet u dat er slechts 1 persoon in uw huis komt terwijl u weg bent en u bent bijvoorbeeld verlost van het wachten op een stucadoor.

Heeft u de spullen voor uw badkamer al uitgezocht en besteld of wilt u deze zelf op internet bestellen? Geen enkel probleem, ik reken alleen mijn uren. Zo bespaart u veel geld dat anders ongemerkt wordt ingecalculeerd. En het advies bij het bestellen op internet is gratis.